Monday, December 28, 2009

Temel Fotograf Seminerleri 2. Dönem Kayıtları Başladı


Tarlakuşu Organik Studyo'da Temel Fotoğraf Seminerlerinin ikincisi başlıyor

Kimimiz iş gereği, çoğunlukla da anılarımızı saklamak için fotoğraf çekeriz. Fotoğrafçılık, yaşamın temposunu biraz olsun kontrol edebilmek için en eğlenceli ve kolay hobimizdir de ayrıca.

Fotoğraf makinesini ne kadar iyi tanırsak fotoğraflarımızı o kadar iyi oluştururuz. Doğru ışık değerini bulup uygulamak iyi fotoğrafın %80'idir.

Seminerimiz 8 oturum da tamamlanacak. Bu sürede fotoğraf makinesinin yapısı, temel parçaları ve işleyişi detaylı olarak anlatılacak. Pratik çekim tekniklerini, hatasız fotoğraf çekimleri için ipuçlarını öğrendikten sonra estetik fotoğraflar için gereken kompozisyon kurallarını örneklerle görme imkanı bulacaksınız. Ve tabiki dijital teknoloji ile onun faydalarından yararlacaksınız.

Seminerler sonunda güzel fotoğraflar çekmek için gereken alt yapıya sahip olacaksınız. Hayatınıza güzel fotoğraflarla birlikte güzel bir yaşam ve güzelliklerle ilgilenen sizin gibi fotoğrafçılık meraklısı arkadaşlar dahil olacak.

Bu süre içindeki teorik eğitim Ayvalık ve Cunda'da pratik eğitimle desteklenecek. Eğitimlerden arta kalan zamanda fotoğraf makinesi seçiminde danışmanlık hizmeti verilecek.

Bir sürü fotoğraf meraklısı olarak oturup bol bol sohbet edecek fotoğraflarımızı eleştirecek ve paylaşacağız. İletişimi bitirmeyip bir araya gelmek için bir çok fotoğraf organizasyonu gerçekleştireceğiz.

Temel Fotoğraf Seminerimiz; toplam 8 oturumda en az 8 teorik saat ve 2 uygulama gezisinden oluşuyor.

Kadri Kaya

İletişim ve kayıt

Tarih

2. dönem

ücret

Seminer programı

1. Hafta

Pazartesi: 19:30-20:30 (Makineler ve Objektifler)

Çarşamba: 19:30-20:30 (Işık-renk Bilgisi ve Değişkenler)

2. Hafta

Pazartesi: 19:30-20:30 (Filtreler ve Yardımcı Araçlar)

Çarşamba: 19:30-20:30 (Kompozisyon)

Cumartesi: 13:00-15:00 ( Çekim Gezisi)

3. Hafta

Pazartesi: 19:30-20:30 (Değerlendirme)

Çarşamba: 19:30-20:30 (Çekim teknikleri)

Cumartesi: 13:00-15:00 ( Çekim Gezisi)

4. Hafta

Pazartesi: 19:30-20:30 ( Değerlendirme)

Çarşamba: 19:30-20:30 (Çekim teknikleri-dijital)

Notlar:

Temel Fotoğraf Semineri sonrasında, gezi, atölye ve seminerlerimize indirimli katılabilirsiniz.

Tuesday, December 22, 2009

Perküsyon Ve Ritim Terapi Atolyesi Kayıtları Başladı


Günlük iş streslerinden arınmak, insanlar arasındaki iletişimi geliştirmek, takım ruhunu desteklemek, gurupla birlikte koordinasyon içerisinde hareket edebilme yeteneğini arttırmak, yaratıcılığı geliştirmek ve doğru bir müzikal alt yapı oluşturabilmek amacı ile Perküsyon ve Ritim Terapi çalışma gurubu oluşturmak istemekteyiz
Perküsyon ve Ritim Terapi çalışma gurubu için en az 8 kişi olması, gurubun verimli ve keyifli bir çalışma ritmini yakalaması için gerekli sayıdır. Gurup için en fazla katılımcı sayısı ise 10 olarak planlanmaktadır. Katılımcı sayısının artması durumunda, iki ya da daha fazla sayıda gurup oluşturulabilmesi de mümkündür
Bilgi İçin 0266 312 3 312 organik studyo