Tuesday, January 12, 2010

Klasik Gitar Kursu


Gitarın çok sesli bir enstrüman olması, her müzik tarzında kullanılabilmesi, rahat taşınabilmesi, edinilmesi ekonomik olarak nispeten daha kolay olması, bu enstrümanın popülerliğini arttıran önemli unsurladır.


Klasik müzik kültüründe de çok önemli bir yer tutan gitara, pek çok farklı teknikle çalınabilmesine rağmen, asıl olan “klasik teknik” ile başlanması; gitar öğrenen kişinin daha ileride istediği tarzı çalmasında çok faydası olacağı tartışılmaz bir gerçektir.

Uzman eğitmenlerimizin çağdaş metotlar ışığında yaptığı çalışmalar, bireysel veya guruplar halinde yürütülmektedir. Ayrıca oda müziği çalışmaları da tüm enstrüman öğrencilerinin katılabileceği çalışmalarımızdır.

Bu çalışmalara her yaş gurubundan ve teknik seviyeden sanat severler katılabilirler.

Çalışmalarımızda amaç, öğrenciye doğru bir teknik, müzikal bilgi ve kültür, çağdaş ve ilerici bir sanat anlayışı sunmaktır.

Çalışmalar, bireysel ya da gurup çalışmaları şeklinde yapılmaktadır. Bu çalışmaların yanı sıra öğrenciler, teorik derslerle (solfej ve müzik teorisi) desteklenmekte, böylece daha sağlam bir altyapı ile enstrüman eğitimlerini sürdürmektedirler.

Bilgi İçin 0266 312 3 312 begin_of_the_skype_highlighting              0266 312 3 312      end_of_the_skype_highlighting bilgi@tarlakusu.com

No comments:

Post a Comment