Monday, June 4, 2012

Kültür Sanat ve Spor Yaz Kampı

İzmir Kültür Sanat ve Spor Yaz Kampı bu yıl, 23 Temmuz – 1 Ağustos 2012 tarihleri arasında, Eski Foça’da mavi bayrak sahibi Club Mackerel’de yapılacaktır. 9 – 17 yaş grubu geçler ve çocukları ağırlayacağımız kampımızda katılımcılar konularında uzman sanatçı ve eğitmenler ile ilgi alanlarına göre belirledikleri atölye çalışmalarına katılacaklar ve “eğlenerek öğreneceklerdir”. 
Sanart Kültür ve Sanat Merkezi, kamp merkezi olarak Eski Foça’da doğa ile iç içe, mavi bayrak sahibi, güvenli, konforlu bir işletme olan Club Mackerel'i belirlemiştir. Okullarımızda verilen akademik eğitimi desteklemesi ve öğrencilerin sosyal gelişimine katkıda bulunması amacıyla, “SANART Eğitim Takımı”, çocuklarımıza öz güven aşılamaya yönelik bir anlayışla, sistemli bir “kişisel gelişim” programı uygulamaktadır. Sanart Kültür ve Sanat Merkezi, kültürel ve sanatsal konularda çalışmalarını sürdürürken, çağdaş ve ilerici sanat anlayışı ile geleceğimiz olan çocukların önünde yeni ufuklar açmak, onlara farklı ve çeşitli bakış açıları kazandırmak istemektedir. 
Tüm kamp boyunca sadece eğitim değil, atölye saatleri dışında da farklı etkinlikler, yarışmalar ve oyunlar da planlanmış olup katılımcılar eğlence dolu zamanlar geçireceklerdir. 
Kamp hakkında detaylı bilgilere ve günlük yemek menüsüne ulaşmak için buraya tıklayınız. 
Aşağıdaki linklerden, önceki kamplarımızda TRT Televizyonu ve Kanal 35 tarafından çekimleri yapılmış olan televizyon programlarını izleyebilirsiniz.  
SANART KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ YAZ KAMPI TV. ÇEKİMLERİ 1
SANART KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ YAZ KAMPI TV. ÇEKİMLERİ 2
Kamp Ücreti 1200 TL + KDV olup, ücrete 10 gün tam pansiyon konaklama (sabah - öğle - akşam yemekleri), İzmir Foça arası gidiş dönüş ulaşım, yapacakları tüm atölye çalışmaları, tüm etkinlikler (konser, gösteri, söyleşi, yarışmalar, eğlenceler) dahildir. Taksit imkanı sunulmaktadır. Ayrıca katılımcıları sürpriz hediyeler de beklemektedir. 
Online ön kayıdınızı buradan yaptırabilirsiniz.
Saygılarımızla,
Sanart Kültür ve Sanat Merkezi
İletişim: 0232 464 78 48 / 0232 421 65 31 www.sanartkultur.com

No comments:

Post a Comment